Cum funcţionează

Ai nevoie de cel puțin o casă de marcat fiscală (orice model din gama Datecs, mai nou sau mai vechi) cu port conectare PC, un monitor normal sau touchscreen și un mouse. Și bineînțeles, dispozitivul nostru QPOS. Pentru mobilitate, puteți folosi, dacă aveți nevoie, orice tabletă, smartphone sau laptop, conectate la routerul wireless intern. Dacă folosești mai multe deviceuri, acestea vor fi în permanență sincronizate între ele. Datele tale sunt mereu în siguranță, salvate în cloud. Chiar dacă ai una sau mai multe afaceri, de același tip sau diferite (HoReCa, retail sau servicii), QPOS îți pune la dispoziție rapoarte, notificări și alerte în funcție de necesitățile tale.

Momentele fără internet nu pun vânzările pe pauză. Dispozitivul QPOS va stoca toate operațiunile pe care le faci, iar odată cu revenirea conexiunii îți va sincroniza atât contul din cloud cât și toate dispozitivele conectate la el.

Dispozitivul QPOS permite atașarea unui stick internet USB (Vodafone, Orange, Telekom) ca linie principală de conectare la internet sau ca linie de backup pentru internetul furnizat prin cablu cu ajutorul routerului unui furnizor de servicii (UPC, Telekom, RDS-RCS etc.)

Cu ajutorul dispozitivului QPOS ce este conectat la casa de marcat fiscală:

1. datele principale referitoare la articole, prețuri, discounturi, cote TVA sunt transmise din contul de Cloud al clientului în casa de marcat fiscală, nefiind necesară prezența umană la fața locului.

2. datele tuturor bonurilor fiscale sunt transmise, în timp real, în contul de Cloud al clientului. Acestea sunt folosite pentru a genera grafice, situații și raportări cu ajutorul cărora se pot lua decizii rapide referitoare la stocuri și vânzări, pe fiecare locație deținută.

3. se poate face marcajul facil al articolelor, folosind doar un monitor și un mouse. Mai mult, pot marca până la 8 operatori simultan pe aceeași casă de marcat fiscală, fluidizând procesul de vânzare și micșorând timpul de așteptare al clienților la casă.

Sistemul nostru permite conectarea oricărui sistem ERP pentru preluarea anumitor date în mod automat, prin intermediul webservice-urilor, la cerere.