QFiscal Datecs Driver

QFiscal Datecs Driver


PROMOTIE 2019 prin programul Antreprenori pentru Antreprenori! 100 RON (TVA inclus) pentru firmele nou infiintate care achizitioneaza o casa de marcat in primele 6 luni de la infiintare (o licenta / firma nou infiintata).

Pretul afisat este pentru varianta PREMIUM, fara interfata POS.

Preţ : 200,00 RON

Descriere

QFiscal este un driver de comunicatie pentru noile casele de marcat si imprimante Datecs (DP-05,DP-25,DP-35,DP-150,WP-50,WP-500,FP-700,FP-800,FMP-350,FP-700V,FP-800V)(driverul poate fi utilizat si impreuna cu imprimantele, indicat insa ar fi ca fisierul transmis catre el sa contina instructiuni native pentru noile case de marcat Datecs, instructiuni ce sunt cuprinse in documentatia aplicatiei DUDE, inclusa in directorul de instalare),care ajuta programele de vanzare externe sa transmita comenzi in regim de conectare la calculator. Acesta functioneaza uniform pe toate sistemele de operare, fara sa piarda produse, iar situatiile in care se cere interventia operatorului (lipsa hartie, depasire 24h) sunt tratate direct in driver, acolo unde situatia permite. Acest driver functioneaza folosind vechea metoda de fisiere text ( ex.: *.inp ) acceptate de vechea aplicatie FPrint si doar cu sintaxa aferenta generarii unui bon fiscal. Sintaxa pentru rapoarte, depunere / retragere cash in sertar etc nu sunt acceptate decat in varianta nativa a casei de marcat fiscale. Acestea din urma pot fi tiparite din interfata aplicatiei QFiscal Datecs Driver.

Pentru a utiliza versiunea QFiscal Datecs Driver este necesar sa instalati driverul descarcat si sa achizitionati licenta, dupa expirarea perioadei de proba. Este necesar sa achizitionati o licenta pentru fiecare casa de marcat ce va fi utilizata impreuna cu driverul de comunicatie QFiscal Datecs Driver. Driverul recunoaste automat tipul si modelul casei sau imprimantei, tot ce trebuie facut de utilizator este sa seteze portul si viteza de comunicare, respectiv adresa de ip si portul, in functie de cum sunt facute setarile in casa de marcat/imprimanta fiscala.

QFiscal Datecs Driver este disponibil contra cost, fara limitari*, pret achitat o data per serie fiscala casa de marcat.

 

Specificatii QFiscal Driver

 

 • Tiparire bonuri fiscale la toate casele de marcat Datecs vandute in Romania, ce suporta mod imprimanta fiscala (DP-05,DP-25,DP-35,DP-150,WP-50,WP-500), si la toate imprimantele fiscale din generatia 4/2018 (FP-700,FP-800,FMP-350,FP-700V,FP-800V) – prin fisiere comanda
 • Conectare prin interfetele COM, USB sau LAN ale casei de marcat sau imprimantei fiscale
 • Prevalidare fisiere de comanda bon fiscal, pentru evitarea blocajelor
 • Permite incarcare/descarcare numerar din interfata aplicatiei QFiscal Datecs Driver
 • Driverul detecteaza automat daca clientul este neplatitor sau platitor de TVA si face automat corectiile referitoare la cotele de TVA setate in casa de marcat sau imprimanta fiscala, astfel incat chiar daca fisierul de comenzi este scris incorect ca si cota de tva, driverul va corecta.
 • Permite vizualizarea si/sau tiparirea atat a rapoartelor zilnice, cat si a celor specifice memoriei casei de marcat: raport bonuri, raport Z complet etc, atat dupa perioada de timp cat si dupa interval de numere,  din interfata aplicatiei QFiscal Datecs Driver
 • QFiscal beneficiaza de posibilitatea listarii pe retea a bonurilor, interfata driver gestionand intr-o coada de listare bonurile trimise de pe sisteme diferite, pentru situatia utilizarii unei singure case de marcat la mai multe calculatoare.
 • Genereaza fisierul [nume fisier].nrbon care contine numarul bonului fiscal tiparit pe echipamentul fiscal si fisierul [nume fisier].err in caz ca exista erori in tiparirea bonului.
 • Tratarea erorilor echipamentului fiscal si rezolvarea acestora impreuna cu utilizatorul direct in interfata aplicatiei QFiscal Datecs Driver
 • Simplifica major aplicatia de vanzare/gestiune prin tratarea erorilor direct in interfata aplicatiei QFiscal Datecs Driver. Practic, un bon acceptat ca fiind sintactic corect in aplicatia de gestiune nu va fi tiparit daca nu respecta sintaxa corecta din punct de vedere a casei de marcat, exceptie facand valorile parametrilor din sintaxa.
 • Atentionari in situatii de exceptie vizibile in interfata aplicatiei QFiscal Datecs Driver- lipsa hartie, raportZ neefectuat, mod fiscal incorect, casa deconectata, jurnal electronic plin / aproape plin etc.
 • Permite generarea fisierelor (extensie je, rtf, p7b) pentru transmiterea catre ANAF ( doar pentru generatia 4/2018 )
 • Permite transmiterea fisierelor generate pe emailul dorit direct din interfata aplicatiei prin serviciul QFiscal.
 • Permite actualizare automata la urmatoarele versiuni.
 • Permite transmiterea automata a fisierelor pentru ANAF catre departamentul de contabilitate si in QCloud** in contul clientului.
 • Permite transmiterea automata a vanzarilor efectuate prin interfata de marcaj din QFiscal in QCloud** pentru centralizare, raportari, grafice etc.***
 • Permite marcajul produselor sau serviciilor direct din aplicatie, folosirea cititorului de coduri de bare si generarea de bonuri fiscale.***
 • Permite vizualizarea centralizata a vanzarilor zilnice si lunare prin interfata POS in fisiere Excel.***
 • Permite adaugarea/modificarea specificatiilor produselor in/din dispozitivul fiscal
 • QFiscal Datecs Driver poate fi folosit in urmatoarele limbi: romana, englaza.

 

* se refera la limitarile functionale ale aplicatiei in sensul ca varianta propusa este varianta cu toate optiunile incluse, nu se refera la limitarile functionale ale interfetei PC a casei de marcaj.
** accesul in QCloud este optional si se tarifeaza lunar, in functie de modulele alese. Transferul datelor din casa de marcat in QCloud se face securizat pe baza unui certificat digital generat pentru fiecare serie de casa de marcat.Clientii care folosesc aplicatii terte de marcaj pot folosi doar optiunea de transfer fisiere lunare ANAF.
*** disponibil in interfata POS, necesita licenta separata.

Imediat dupa instalarea aplicatiei QFiscal, odata cu lansarea ei, prin completarea formularului “Cerere de licenta” veti primi automat o licenta de test valabila 7 zile. Dupa expirarea acesteia, daca aplicatia corespunde cerintelor dvs. ne puteti contacta pentru generarea licentei finale. Licenta cumparata este valabila pe toata durata de folosire a casei de marcat, reinnoibila la 5 ani si include actualizari la versiuni ulterioare pe toata perioada licentei.

Specificaţii

Servicii incluse Suport instalare si configurare aplicatie serie fiscala